Frontriem Emerald

Voorraad:4
 

Productomschrijving

Belangrijkste kenmerken: 

  • Oogverblinde bling door uitstekend geslepen rhinestones
  • Makkelijk te onderhouden door hoge kwaliteit topnerfleer
  • 6 maanden kwaliteitsgarantie 
  • Extra rhinestones worden meegeleverd
  • Handleiding & onderhoudsbeschrijving bijgevoegd


Frontriem Emerald 

De frontriem Emerald is gemaakt van 5 rijen Emerald stenen dit is een fantastische donker groene kleur. In het midden zit een rij grote emerald stenen en daar omheen zitten 4 rijen kleine emerald stenen. 


Frontriem Collectie True Colour 

De True colour collectie bestaat uit verschillende kleuren frontriemen. Is jouw lievelingskleur Roze, Rood, Groen, Blauw of Oranje? Dan ga jij hier je favoriete frontriem vinden!Verras jouw pony of paard met een schitterde Bling frontriem en laat hem stralen in de piste!Leren Frontriemen

Het leer voor de frontriemen wordt zorgvuldig voor jou uitgezocht. De frontriemen zijn gemaakt van topnerfleer. Dit leer wordt geschuurd en geslepen en door dit proces ontstaat er een gladder leersoort. Hierdoor is het leer minder kwetsbaar voor vlekken en makkelijk te onderhouden. Ideaal voor onze paarden die altijd alles vies maken! Het leren halster is verkrijgbaar in zwart, bruin en cognac kleurig leer.

Met een Bling frontriem laat je niet alleen iedereen naar je staren, maar je gaat er zelf ook van stralen! Door de extra stevige bevestiging is de frontriem geschikt voor gebruik bij het uitoefenen iedere paardensport. Of je nu een dressuurruiter, springruiter, menner of een recreatieruiter bent. Doordat de frontriemen handgemaakt zijn, zijn er vele varianten mogelijk. Heb je een zwart, bruin of cognac kleur hoofdstel, heb je een normale, kleine of dubbele lus nodig? Het is allemaal mogelijk!
 


Rhinestones 

De frontriem is belegd met glanzende rhinestones bevestigd in zilveren cupjes. De rhinestones worden met de hand met extra sterke garen vast gemaakt aan het leer, zodat de we kwaliteit hoog kunnen houden. Rhinestones zijn gemaakt van uitstekend geslepen, gepolijst en gekleurd glas. Het verschil tussen rhinestones en swarovski is dat swarovski relatief veel meer lood bevat. Dat neemt niet weg dat de rhinestones ook enorm schitteren in zon! De rhinestones zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor we zoveel verschillende combinaties kunnen maken. 
LET OP! Twijfel je tussen 2 maten? Neem dan de kleinste maat, de leren halsters vallen groter uit. Past het halster toch niet? Omruilen voor een andere maat is altijd GRATIS.  

Maat advies Frontriemen

Voor (bijna) alle paarden en pony’s gelden deze regels, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. In de tabel hieronder hebben wij voor jou op basis van maat pony / paard en eventueel ras samengevat welke maat bij jouw paard waarschijnlijk past.
LET OP! Twijfel je tussen 2 maten? Neem dan de grootste maat, de frontriem kan beter iets losser zitten dan te strak. Past de frontriem toch niet? Omruilen voor een andere maat is altijd GRATIS.
 

Maat

Paard / Pony maten en rassen
 

Shet
 

Shetlander; kleine ponyrassen; Welsh A

Pony
 

Kleinere pony’s; B en C pony’s; Hackney’s; Welsh; Shetlanders met een groot hoofd

Cob
 

Vele middelgrote pony rassen; D en E pony’s; Fjorden; Ijslanders; Haflingers; Tinkers

Full
 

De meeste volwassen paarden kleiner dan 1.75 m

XFull
 

Paarden groter dan 1.75 m

 

Maattabel Frontriemen

Heb jij je springschoenen opgemeten? Hieronder staat de maattabel van de dressuur zadeldekjes. Hiermee vind je eenvoudig de maat die het beste bij jouw paard /  pony past.      

                     

Maat

Lengte

Mini
 

32 cm

Shet
 

35 cm

Pony
 

37 cm

Cob
 

39 cm

Full
 

42 cm

Xfull
 

46 cm
                            
 
 
 

Maat

Lengte

Mini
 

32 cm

Shet
 

35 cm

Pony
 

37 cm

Cob
 

39 cm

Full
 

42 cm

Xfull
 

46 cm

 


Ps. Maak jouw set compleet met een zadelsieraad 

 

 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Product informatie

Materiaal Leer (Zwart, Bruin & Cognac)
Verkoopprijs (Incl. BTW) € 288.972,00
Bekijk alle eigenschappen Sluiten