Halster Fuchsia
Halster Bling Fuchsia - Cognac leer
Elegant leren halster met zilverkleurige gespen en versierd met strass stenen.

Voorraad : 0

Variatie: Halster Bling Fuchsia - Cognac leer
 

Belangrijkste kenmerken: 

  • Oogverblinde bling door uitstekend geslepen rhinestones
  • Makkelijk te onderhouden door hoge kwaliteit topnerfleer
  • Zacht onderlegd voor extra comfort
  • Extra sterke en weerbestendige gespen van verzinkt staal
  • 6 maanden kwaliteitsgarantie 
  • Extra rhinestones worden meegeleverd
  • Handleiding & onderhoudsbeschrijving bijgevoegd
 

Halster Bling Fuchsia

Met een leren Bling halster combineer je de kwaliteit van een leren halster en het oogverblindende van Bling. De halsters worden met de hand gemaakt, hierdoor zijn er vele aanpassingen mogelijk. De leren Bling halster zijn fijn om iedere dag te gebruiken tijdens het poetsen en wassen, maar zijn ook ideaal om te gebruiken tijdens het vervoer in de trailer. Op stal en op wedstrijdterrein steel jij natuurlijk de show met zo’n gaaf halster. 
 


Leren Halster 

Het leer voor de halsters wordt zorgvuldig voor jou uitgezocht. Het halster is gemaakt van topnerfleer. Dit leer wordt geschuurd en geslepen en door dit proces ontstaat er een gladder leersoort. Hierdoor is het leer minder kwetsbaar voor vlekken en makkelijk te onderhouden. Ideaal voor onze paarden die altijd alles vies maken! Het leren halster is verkrijgbaar in zwart, bruin en cognac kleurig leer.

Het comfort van jouw paard of pony staat natuurlijk voorop. Daarom zijn het kopstuk en de neusriem extra zacht onderlegd met een laag neopreen en daaroverheen ultra zacht en soepel topnerfleer. Hierdoor ligt het halster zacht en comfortabel op jouw paard of pony. 

Het leren halster is op twee plaatsen verstelbaar, bij het kopstuk en bij de neusriem, zodat je het halster op maat kan maken voor jouw paard of pony. De gespen zijn gemaakt van verzinkt staal, hierdoor zijn de gespen extra sterk en kunnen ze tegen alle weersomstandigheden. 


Rhinestones 

De neusriem en bakstukken zijn ingelegd met glanzende rhinestones bevestigd in zilveren cupjes. De rhinestones worden met de hand ingelegd in het halster, zodat de we kwaliteit hoog kunnen houden. Rhinestones zijn gemaakt van uitstekend geslepen, gepolijst en gekleurd glas. Het verschil tussen rhinestones en swarovski is dat swarovski relatief veel meer lood bevat. Dat neemt niet weg dat de rhinestones ook enorm schitteren in zon! De rhinestones zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor we zoveel verschillende combinaties kunnen maken. Maatadvies

Voor (bijna) alle paarden en pony’s gelden deze regels, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. In de tabel hieronder hebben wij voor jou op basis van maat pony / paard en eventueel ras samengevat welke maat bij jouw paard waarschijnlijk past. 

LET OP! Twijfel je tussen 2 maten? Neem dan de kleinste maat, de leren halsters vallen groter uit. Past het halster toch niet? Omruilen voor een andere maat is altijd GRATIS.
 

Maat
 

Paard / Pony maten en rassen

Shet
 

Shetlander; kleine ponyrassen; Welsh A

Pony
 

Kleinere pony’s; B en C pony’s; Hackney’s; Welsh; Shetlanders met een groot hoofd

Cob
 

Vele middelgrote pony rassen; D en E pony’s; Fjorden; Ijslanders; Haflingers; Tinkers

Full
 

De meeste volwassen paarden kleiner dan 1.75 m

XFull
 

Paarden groter dan 1.75 m
  
Past dit helemaal bij jou? Bestel dan snel voordat jouw Bling halster alweer uitverkocht is.. 

ps. Bij een halster hoort een halstertouw, toch?